Etkö ole vielä jäsenemme? Rekisteröidy tästä.

lesmilllls

Ryhmäliikunta

 

Asiakkaillamme on käytössään monipuolinen ryhmäliikuntavalikoima josta löytyy varmasti jokaiselle jotakin! Katso viikkokohtainen lukujärjestys ja tunnit TÄSTÄ ja varaa paikkasi tunnille vaikka heti.

 

Tällä hetkellä lukujärjestyksestä löytyvien tuntien tuntikuvaukset:

HF’ KASIPACK

Tehotreeni koko kropalle, painottuen keskivartaloon (vatsa, selkä, kyljet), lisänä lihaskuntoliikkeitä jaloille ja käsille. Liikkeet tehdään toiminnallisesti, eli koko vartalo on mukana työssä. Liikkeet jokainen tekee omalla tahdilla, joten tunti soveltuu kaikille, niin naisille kuin miehillekin!

HF’ SIXPACK

30 min keskivartalon hallinta- ja lihaskuntotunti. Treeni suoraan keskivartalolle; vatsa- ja selkälihaksille. Tunti soveltuu kaikille niin miehille kuin naisille, liikkeet suoritetaan omaan tahtiin aikaa vastaan. Keskitytään itse tekemiseen, helppoja perusliikkeitä niin näin saadaan kaikki tehot irti ja vatsalihaspalikat kuntoon, tervetuloa rautainen sixpäkki! 😉

HF’ PAKARA

30min tehotreeni pakaroille, liikkeet tehdään omaan tahtiin joten tunti soveltuu kaikille!

HF’ CROSS

Toiminnallinen SuperTehokas koko kehon tehotreeni crossfit tyyppisten liikkeiden tehostamana. Mukana mm. TRX-valjaat, kuntopallot, kahvakuulat, köydet ja hyppyboxit. Sopii kaikille ja erityisesti aiemmin liikuntaa harrastaneille.

HF’ Keppijumppa

Kauan odotettu kemppijumppa tekee paluun! Tunnilla keskitytään hartiaseudun liikkuvuuden lisäämiseen, sekä verenkierron parantamiseen niska-hartiaseudulla. Ehkäistään mahdollisia selkäkipuja, sekä parannetaan ryhtiä ja keskivartalon lihaksia. Tunnilla jokainen tekee oman tason mukaan, joten tunti sopii jokaiselle!

HF’ Rasvanpoltto

Tehokas rasvanpolttotunti, joka soveltuu kaikille. Helppoja askelluksia ilman step-lautaa sekä laudan kanssa, välissä lihaskuntopattereita koko vartalolle. Lopussa lyhyet venyttelyt.

Lavis -lavatanssijumppa

Hauskaa, helppoa ja hikistä liikuntaa, jossa tanssitaan ilman paria. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa. valssi, tango, salsa, jenkka, rock jne. Tunnilla opit eri lavatanssi-askeleiden perusteita.

Lattari

Latino-tansseista pitäville nyt oma tunti. Tunnilla tanssitaan ihanan ja mukaansatempaavan lattarimusiikin tahdittamana. Sopii kaikille.

Syvävenyttely

Syvävenyttelytunnilla tehdään erilaisin venytystekniikoin pitkäkestoisia venytyksiä, jotka ovat kestoltaan 1,5 – 5 min. Venytykset tehdään kevyesti ja rauhallisesti hengityksen tahdittamina. Aluksi on lyhyt ja kevyt lämmittely, jonka jälkeen siirrytään pitkäkestoisiin venyttelyharjoituksiin. Hengitys, keskittyminen itseensä ja rentoutuminen ovat syvävenyttelytunnin keskeisiä elementtejä. Syvävenyttelytunti sopii kaikille. Tunnilla tehdään myös liikkeen kautta venytystä joka sopii hyvin, jos tunnet kaipaavasi lempeämpää venytystä. Tunnilla huolletaan erityisesti selkää ja jalkojen lihaksia. Tunnille kannattaa varata lämmintä vaatetta mukaan.

Kuntonyrkkeily

Tunti sisältää nyrkkeilyn tekniikkaharjoituksia ja lihaskuntoliikkeitä, joita tehdään sekä yksin että pareittain. Sopii kaikenkuntoisille, sekä miehille että naisille.

Kahvakuula

Tunnilla treenataan tehokkaasti ja monipuolisesti kehon jokaista lihasryhmää kahvakuulia apunakäyttäen. Tunti sopii aloittelijoille, mutta myös kahvakuulakonkareille.

Kunto-Circuit

Tehokas koko kropan lihaskuntotunti, jossa vuorottelevat aerobiset, sekä lihaskuntoa parantavat liikkeet. Liikkeet jokainen tekee omalla tahdilla. Tunti soveltuu kaikille ikään katsomatta, myös miehille!

Funkkis-Circuit

Tehokas toiminnallinen kiertoharjoittelu-treeni. Monipuolisten ja tehokkaiden liikkeiden avulla saat kunnon treenin koko kropalle. Tunti soveltuu hyvin kaikille oman kuntotason mukaan, koska liikkeet tehdään omaan tahtiin aikaa vastaan.

LesMills BodyCombat

Les Mills -tunti Taistele ja nauti! Nyrkkeilyyn ja itämaisiin taistelulajeihin perustuva hikinen treeni. Unohda jumppaaminen ja haasta itsesi! Hauskaa ja hikistä.

LesMills BodyBalance

Rauhallinen, hyvän musiikin tahdittama tunti, joka pohjautuu joogaan, pilatekseen ja tai chiin. Tunnilla vahvistat keskivartalon lihaksia, parannat tasapainoa ja liikkuvuutta, vähennät lihaskireyksiä ja stressiä, parannat ryhtiä sekä jalkojen ja ylävartalon lihaskuntoa.

LesMills BodyPump

Les Mills -tunti. Tehokas lihaskuntotreeni levytangoilla. Voit valita itsellesi sopivat painot ja nauttia hauskasta ja iloisesta treenistä. Kokeile, huomaat tulokset! Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä.

LesMills RPM (sisäpyöräily)

Uusi ja tehokas sisäpyörätreeni, jossa ohjaaja johtaa sinut läpi mäkien, suorien, vuorenhuippujen ja intervallien!! Mukaansatempaava musiikki vie treeniä eteenpäin ja antaa sinulle lisää tsemppiä!! RPM tunti sopii kaikille, koska jokainen voi itse säätää polkuvastustaan ja- nopeuttaan.

LesMills CXWorx

Puolituntia kestävä CXWORX on kaikki, mitä tarvitset tehokkaaseen keskivartalotreeniin. Joissakin liikkeissä vahvistetaan yhtä keskivartalon lihasta kerrallaan ja toisissa liikkeissä useammat lihasryhmät työskentelevät yhdessä. Treeni parantaa funktionaalista voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Välineinä vastuskuminauhat joilla jokainen säätelee treenin tehon oman kuntonsa mukaan.

LesMills Grit Cardio

30 minuutin korkean intensiteetin omaava intervallitreeni, joka takaa sinulle tuloksia nopeasti. Kehitetään ketteryyttä ja nopeutta, yhdistellään toiminnallisia ylä- ja alakropan liikkeitä. Oman kehonpainolla tehtävä yleiskunnon tehotreeni jossa kalorit palaa ja hiki lentää! Hapenottokyky paranee, rasvanpoltto maksimoidaan jäätävällä JÄLKIPOLTOLLA! Tunnilla jokainen tekee liikkeet omaan tahtiin valitsemallaan liikkeen vaihtoehdolla, eli oman kuntonsa mukaan. Tunti sopii siis sinulle, joka haluat nostaa harjoittelusi uudelle tasolle, muokata kehoasi sekä haastaa itsesi ja kuntosi!

LesMills Grit Strength

30 minuuttinen, korkean intensiteetin omaava intervallitreeni, joka takaa sinulle tuloksia nopeasti. Lihasvoima- ja lihaskestävyys kohenee, lihasten muokkaustunti. Hapenottokyky paranee, rasvanpoltto maksimoidaan jäätävällä JÄLKIPOLTOLLA! Tällä tunnilla välineinä käytetään levytankoa ja -painoja, jokainen tekee liikkeet omaan tahtiin valitsemillaan painoilla ja liikkeiden vaihtoehdoilla, eli oman kuntonsa mukaan. Tunti sopii siis sinulle, joka haluat nostaa harjoittelusi uudelle tasolle, muokata kehoasi sekä haastaa itsesi ja kuntosi!

LesMills Grit Plyo

30 minuutin korkean intensiteetin omaava intervallitreeni, joka takaa sinulle tuloksia nopeasti. Tällä tunnilla yhdistetään voima ja ketteryys, lihakset joutuvat koetukselle hyppyjen, punnerrusten, juoksujen ja kyykkäysten avulla. Lihasten kimmoisuusharjoitus, treenitehoja ja nopeutta lisää sekä jalkavoimat kasvavat. Hapenottokyky paranee, rasvanpoltto maksimoidaan jäätävällä JÄLKIPOLTOLLA! Tällä tunnilla välineinä käytetään step-lauta ja irtopaino, jokainen tekee liikkeet omaan tahtiin valitsemallaan liikkeen vaihtoehdolla, eli oman kuntonsa mukaan. Tunti sopii siis sinulle, joka haluat nostaa harjoittelusi uudelle tasolle, muokata kehoasi sekä haastaa itsesi ja kuntosi!

Copyright 2017 Liikuntakeskus Hyväfiilis Oy. Sivuston toteutus Tooltip.