Etkö ole vielä jäsenemme? Rekisteröidy tästä.

tanko1

TANKOTANSSI HINNASTO

Kertamaksu 10 € 8 €
10x -kortti 55 €
5x -kortti 35 €
Kk-kortti tanko/sali/ryhmät 59 €
2kk -kortti tanko/sali/ryhmät 100 €
Vuosisopimus +5€/kk
Lasten kurssi (12x) 110 €

Soveltuu niin naisille kuin miehillekin.

Vaatetus: Lyhyt toppi, hotpantsit, (uimahousut miehet) urheiluhousut, pitkähihainen lämmittelyyn sekä pieni pyyhe ja juomapullo.

Lisää kuvia tankotanssista täällä.

 

Tällä hetkellä lukujärjestyksestä löytyvien tuntien tuntikuvaukset:

Tankotanssi 1-3 combo

Tervetuloa combo-tunnille! 75 min. Tunti perustuu tankotemppujen sulavaan yhdistämiseen. Pääset haastamaan itsesi niin voimassa, kestävyydessä kuin venyvyydessäkin. Tunnille voit osallistua kun jokseenkin hallitset 1-tason liikkeet kuten inversion, kaksosen ja takanojan.

Tankotanssi 1-2 taso

Tunnilla tehdään lisää tangon ympäri pyörähdyksiä,opetellaan helppoja liikkeiden yhdistämisiä. Opetellaan tankotekniikkaa, opit takanojan, kaksonen ja skorpion. Tunti soveltuu startin tai startti/1-tason käyneille. Hallitset istumisen ja seisomisen sekä jokseenkin invertin. Lisäät voimaa ja notkeutta hauskalla tavalla.

Tankotanssi 2-3 taso

Tunti on edistyneille tankoilijoille. Tunti perustuu vaativiin voima -ja notkeusliikkeisiin sekä akrobatiaan lattialla kuin tangollakin. Tunti vaatii erityisesti voimaa, notkeutta, tasapainoa ja kehonhallintaa. Voit osallistua tunnille kun hallitset 1-2 tason liikkeet kuten takanoja, perhonen, kaksonen ja skorpion.

PoleoDance – coreo&flow

Tunnin pääpaino on koreografiassa ja tanssillisessa ilmaisussa. Tunnilla opit parantamaan kehon liikekieltä sekä yhdistämään tanssin tangolla tehtäviin liikkeisiin. Tunnin pääpaino on sulavassa lattiatyöskentelyssä, liikkeiden saumattomassa yhdistämisessä, tanssillisessa ilmaisussa sekä flow:ssa. Tunnille voi osallistua kaikki, joilla on tankotanssin perustekniikka hallussa. Tarvitset tunnille: polvet peittävät housut, sukat, shortsit, topin sekä pienen pyyhkeen ja juomapullon. Halutessa tunnille saa tulla myös korkokengissä (kysy ohjaajilta lisää)

Tankovoimistelu lapset 8-12v alkeis- ja jatkoryhmät

Lasten kurssi sisältää tankovoimistelua, kuperkeikkoja, kärrynpyöriä ja venyttelyitä. Monimuotoista hauskaa tekemistä lapsille

Tätien tankotanssitunti

Tunti on tarkoitettu hieman varttuneimmille naisille. Varsinaista yläikärajaa ei ole mutta olethan mieluiten + 35 vuotias. Tunti parantaa niska-hartiaseudun lihaksia, koordinaatiokykyä ja helpottaa huimauksesta kärsiviä. Tunti muokkaa koko kehoa hauskalla tavalla. Tunnilla tehdään lattialla hauskoja liikkeitä sekä jooga liikkeitä tankoliikkeiden lomassa.

Vapaa tankovuoro

Vapaalla vuorolla pääset omatoimisesti treenaamaan tankotanssia kuntosali-/ryhmäliikuntakortilla. Tuntiin ei kuulu ohjausta. Tunnin hinta 8e tai leima ryhmäliikuntakortilla.

Tankotanssi yksityistunnit (synttärit/polttarit)

Tankotanssitunti suunniteltu erityisesti polttariryhmiä ajatellen. Myös syntymäpäivä tai lahjatunti ystäville!!! Tunnilla pääsee haastaan itsensä ja koko ryhmän hauskalla tavalla. Tunti kehittää lihasvoimaa, koordinaatiota. Tunti on mahtava kehonmuokkaus ja ryhdin parantaja. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta tangolta tai liikunnasta osallistuaksesi tunnille. Tunnin voi varata soittamalla 0401483522 Järjestämme myös viikolle mahdollisuuksien mukaan tunnin! Polttariporukat: huomioithan, morsiamelle tunnilla voi tulla pieniä mustelmia esim reisiin tangon ja ihon kosketuksesta 🙂

Alla kuva yhdestä polttariporukasta

tankopolttari

Copyright 2017 Liikuntakeskus Hyväfiilis Oy. Sivuston toteutus Tooltip.