Etkö ole vielä jäsenemme? Rekisteröidy tästä.

Lanseerausaikatauluja!
LesMillsin jatkokoulutukset ovat nyt ohi, ja on aika lanseerata uudet ohjelmat.
Uusien ohjelmien lanseeraustunnit ovat ilmaisia kaikille 😊
Tule rohkeasti tutustumaan tunneille!

BodyPump perjantai 22.9 klo 18.10 💪
CXWorx sunnuntai 24.9 klo 17.30💥 
Grit Strength maanantai 25.9 klo 19.05 💦
BodyCombat tiistai 26.9 klo 18.10 👊

 

LesMills BODYPUMP 103 Perjantaina 22.9.2017 klo 18.10 VARAA PAIKKASI TÄSTÄ

Tehokas lihaskuntotreeni levytangoilla. Voit valita itsellesi sopivat painot ja nauttia hauskasta ja iloisesta treenistä. Poltat kaloreita, kehität lihasvoimaa ja saavutat hoikan sekä lihaksikkaan vartalon nopeasti. BodyPump on yksi nopeimmista keinoista pistää koko keho kuntoon. BodyPumpissa yhdistyy koreografia, hittimusiikki ja kunnon treeni. Kokeile, huomaat tulokset!

 

LesMills CXWORX 28 sunnuntaina 24.9.2017 klo 17.30 VARAA PAIKKASI TÄSTÄ!

Puolituntia kestävä CXWORX on kaikki, mitä tarvitset tehokkaaseen keskivartalotreeniin. Joissakin liikkeissä vahvistetaan yhtä keskivartalon lihasta kerrallaan ja toisissa liikkeissä useammat lihasryhmät työskentelevät yhdessä. Treeni parantaa funktionaalista voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Välineinä vastuskuminauhat joilla jokainen säätelee treenin tehon oman kuntonsa mukaan.

LesMills GRIT STRENGTH 22 Maanantaina 25.9.2017 klo 19.05 VARAA PAIKKASI TÄSTÄ!

30 minuuttinen, korkean intensiteetin omaava intervallitreeni, joka takaa sinulle tuloksia nopeasti. Lihasvoima- ja lihaskestävyys kohenee, lihasten muokkaustunti. Hapenottokyky paranee, rasvanpoltto maksimoidaan jäätävällä JÄLKIPOLTOLLA! Tällä tunnilla välineinä käytetään levytankoa ja -painoja, jokainen tekee liikkeet omaan tahtiin valitsemillaan painoilla ja liikkeiden vaihtoehdoilla, eli oman kuntonsa mukaan. Tunti sopii siis sinulle, joka haluat nostaa harjoittelusi uudelle tasolle, muokata kehoasi sekä haastaa itsesi ja kuntosi!

LesMills BODYCOMBAT 73 Tiistaina 26.9.2017 klo 18.10 Varaa paikkasi TÄSTÄ!

Taistele ja nauti! Nyrkkeilyyn ja itämaisiin taistelulajeihin perustuva hikinen treeni. Tunteja tukee energinen musiikki ja kannustavat ohjaajat. Isket, lyöt, potkit ja teet kata-liikkeitä polttaen samalla hurjan määrän kaloreita treenatessasi kohti erinomaista kuntoa. Unohda jumppaaminen ja haasta itsesi! Hauskaa ja hikistä.

 

20 syys

Copyright 2018 Liikuntakeskus Hyväfiilis Oy. Sivuston toteutus Tooltip.